This weekend

Eva Kotanidi / Eva and the Apples



Όταν πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις αθηναϊκές μουσικές σκηνές, έδιναν υποσχέσεις για ένα πακέτο απόδρασης από την καθημερινότητα. Από τότε μέτρησαν πάνω από ογδόντα εμφανίσεις στην πόλη. Ένα μουσικό spa που κράτησε την υπόσχεσή του για good times μέσα από swing, latin και άλλες χορευτικές μεθόδους. Φέτος είναι πάλι εδώ. Με νέα υπόσχεση, νέο ήχο και νέα σύνθεση, έτοιμοι για εκπλήξεις, τόσο στις διασκευές όσο και στις συνεργασίες. Οι Eva & the Apples αφήνουν πίσω τους κοχύλια και παραλίες για χάρη των καινούργιων τους τραγουδιών και προετοιμάζουν τις χειμερινές σας αποδράσεις μέσα στην Αθήνα. Πάρτε σειρά, ακολουθήστε το ρυθμό τους και γνωρίστε τους απ' την αρχή!

Η Εύα Κοτανίδη και τα ανήσυχα Μήλα δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας και επιβιβάζονται στις νύχτες σας με μουσικά μπαγκάζια που, ενώ επιμένουν και φέτος πεισματικά στο swing, κλείνουν μέσα τους multi μουσικές ιδέες με νότες pop, άρωμα rock, ρυθμούς ska, samba, reggae, funk και άλλες χορευτικές αλχημείες. Ένα πείραμα ευζωίας που καταλήγει κάθε νύχτα σε μια διαφορετική γιορτή.

Face a la mer, η ΕύαΣτους ρυθμούς και στα όργανα οι νέοι Apples (Στέλιος Παρασκευάς, Μάριος Ιωάννου, Μάνος Λούτας, Στέλλα Γκούσκου, Κωστής Βαζούρας).





















No comments:

Post a Comment