This weekend

22 Οκτωμβρίου 2011 _ Jazz Voyage Quartet





Ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της τζαζ, γεμάτο ρυθμό κι ανατροπές αλλά και αστείρευτο ρεπερτόριό στο Penthouse 21 του Ξενοδοχείου PRESIDENT το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διανύσει τη μοναδική διαδρομή της τζαζ, μέχρι σήμερα, ακολουθώντας απλώς τον διακεκριμένο περκασιονίστα Αλέκο Χρηστίδη και την ομάδα του, Voyage Jazz Group, αλλά και την εξαίρετη Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.
Μαζί με τον Αλέκο Χρηστίδη (τύμπανα), εμφανίζονται οι: Αντώνης Λαδόπουλος (σαξόφωνο), Αλέξανδρος Ορφανός (πιάνο) και Μάνος Λούτας (κοντραμπάσο).

To Voyage Jazz group απαρτίζεται από κορυφαίους Έλληνες μουσικούς του χώρου της τζαζ. Πνευματικός του πατέρας και κινητήρια δύναμη του συγκροτήματος είναι ο Αλέξανδρος Χρηστίδης.
Η μουσική του Voyage Jazz group περιλαμβάνει στοιχεία της τζαζ, άφρο-λάτιν, επιτυχίες των δεκαετιών 30’s, 40’s, 50’s και ροκ διασκευές.




Το Voyage Jazz group έχει εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι με το πρόγραμμα «Ο γύρος της τζάζ σε 80 λεπτά» καθώς και σε πολλά άλλα ελληνικά φεστιβάλ αλλά και clubs όπως το Half Note Jazz Club και το Jazz Nights at President Hotel.
Το ρεπερτόριο του γκρουπ αποτελείται κυρίως από διασκευές επιτυχιών του ’30, ’40 και ’50, Jazz standards, Latin και Brazil hits.







Ωρα Έναρξης: 22:30
Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ 
Κρατήσεις : 2106989000
Smoking Area
Parking Available











No comments:

Post a Comment